Shadow

A Bramac Tectura Thermo Protector tetőcserép – Tökéletes hőkomfort a nyári napokra!

A Bramac Tectura Thermo Protector tetőcserép nem csupán egy újabb tetőfedő anyag a piacon; ez egy forradalmian új megközelítést képvisel az építészeti designban és a hővédelemben egyaránt. A sík, oldalthornyolt beton tetőcserép infravörös sugárzást reflektáló felülettel büszkélkedik, amely egyenesen a hadiipari technológiákból érkezett át a civil építkezések világába. Az innováció nem csak a formavilágában nyilvánul meg: a tetőcserép egyedi pigment anyagot tartalmazó felülete jelentős előrelépést jelent a napfény által kibocsátott hő elleni védekezésben.

A Bramac Tectura Thermo Protector tetőcserép egyenes vonalvezetése tökéletesen harmonizál a modern építészeti irányzatokkal, így nem csak funkcionális, de esztétikai szempontból is kiemelkedik.

A Bramac Tectura Thermo Protector tetőcserép egyenes vonalvezetése tökéletesen harmonizál a modern építészeti irányzatokkal, így nem csak funkcionális, de esztétikai szempontból is kiemelkedik. A tetőcserép különleges felületkezelése jelentősen csökkenti a Napból érkező infravörös sugarak abszorpcióját, ami egyedülállóvá teszi a piacon. Míg egy hagyományos sötétszürke tetőcserép csak 4,6%-os reflektáló képességgel rendelkezik, addig a Bramac Tectura Thermo Protector esetében ez az érték 22,3%-ra nő, így a tető hátoldalán mért hőmérséklet akár 20°C-kal is alacsonyabb lehet.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Bramac Tectura Thermo Protector tetőcserép segítségével a tetőtér hőmérséklete a megszokott 80°C helyett csupán körülbelül 60°C-ra emelkedik nyáron, ami jelentősen csökkenti a tetőtér hőszigetelésére nehezedő terhelést. Ezáltal nem csak a tetőtér nyári hűtési költségeit lehet csökkenteni, hanem az ott élők komfortérzetét is jelentősen növelni.

A műszaki adatok magukért beszélnek: a nagy szilárdságú, anyagában színezett betonból készült, sima Thermo Protector felületű tetőcserép tömege 4,6 kg/db, méretei 330 x 420 mm, fedési szélessége 30 cm, ami átlagosan 11 db cserepet jelent tető négyzetméterenként. Az antracit és sötétbarna színekben kapható cserép nem csak funkcionális, de esztétikai szempontból is tökéletes választás.

Válassza a Bramac Tectura Thermo Protector tetőcserepet, ha egy magas műszaki színvonalú, esztétikailag vonzó, és különösen hatékony hővédelmi megoldást keres otthona számára. Az innovatív technológia és a modern design tökéletes egyensúlya garantálja, hogy otthona hűvös marad a forró nyári napokon, miközben csökkenti a környezeti lábnyomát és hosszú távon pénzt takarít meg.

Vélemény, hozzászólás?