Shadow

Bakonytherm 38 NF tégla a modern falazóblokk

A Bakonytherm 38 NF tégla a legújabb fejlesztések eredményeként jött létre, amely a modern építkezési igényekre válaszolva kínál kiemelkedő hőtechnikai megoldásokat. Ez a falazóelem nem csak a környezettudatos építkezés jegyében készült, de kifejezetten azok számára is ideális választás, akik a hagyományos építkezési módszerek mellett nem akarnak lemondani a magas hőszigetelési értékekről és a nyomószilárdságról sem.

A Bakonytherm 38 NF tégla a legújabb fejlesztések eredményeként jött létre, amely a modern építkezési igényekre válaszolva kínál kiemelkedő hőtechnikai megoldásokat.

A Bakonytherm 38 NF tégla tulajdonságai között szerepel, hogy 38 cm vastagságával nem csak kiemelkedő hőszigetelő képességgel bír, hanem alkalmas külső és belső teherhordó falazatok építésére is. A falazótéglák innovatív kialakítása – az oldalról történő horonnyal és eresztékkel való kapcsolódás – lehetővé teszi a habarcsfelhasználás csökkentését, ami időben és költségben is megtakarítást jelent az építkezések során.

Műszaki szempontból a Bakonytherm 38 NF tégla méretei 375x250x238 mm, anyagszükséglete 16 db/m2, 42 db/m3. A nyomószilárdság 8 N/mm2, ami biztosítja a szerkezetek stabilitását és tartósságát. A hőátbocsátási tényezője 0,31 W/m2K, amely kiváló hőszigetelést garantál, míg a tégla tömege 14,95 kg, amely megkönnyíti a kezelhetőséget és a szállítást. Csomagolásban 60 db/raklap kiszerelésben érkezik, amely megkönnyíti az építkezés logisztikáját.

Összességében a Bakonytherm 38 NF tégla a magas hőtechnikai tulajdonságoknak köszönhetően nem csak energiatakarékos, de környezetbarát megoldást is kínál az építkezésekhez. Egyaránt ajánlott családi házak és társasházak kivitelezésére, így azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni sem az építési költségek, sem a környezeti lábnyomuk csökkentése terén.

Vélemény, hozzászólás?