Shadow

Forradalmi Megoldás a Belső Terekhez: Baumit GV 25 Gépi Vakolat!

A modern építkezési és felújítási projektek során a gyorsaság, hatékonyság és a magas minőség egyaránt kulcsfontosságú. A Baumit GV 25 belső gépi vakolat tökéletesen illeszkedik ebbe a környezetbe, hiszen egy olyan mész-cement alapú gépi vakolatról van szó, amelyet kifejezetten a belső terek vakolására fejlesztettek ki, nedves üzemű helyiségekbe való alkalmazását beleértve.

A Baumit GV 25 különlegessége abban rejlik, hogy a nedves helyiségek, mint például a fürdőszobák vagy a konyhák számára is ideális megoldást kínál.

Egyik legnagyobb előnye, hogy egy rétegben felhordható, ami jelentős időmegtakarítást jelent az építkezések és felújítások során. Ez a gyors és egyszerű alkalmazhatóság kiválóan illeszkedik a mai rohanó világ követelményeihez, ahol mindenki a lehető legrövidebb idő alatt szeretné a legjobb eredményt elérni.

A Baumit GV 25 különlegessége abban rejlik, hogy a nedves helyiségek, mint például a fürdőszobák vagy a konyhák számára is ideális megoldást kínál. A vízpáraáteresztő képessége (µ) körülbelül 15, ami biztosítja, hogy a falak „lélegezni” tudnak, miközben megfelelő védelmet nyújtanak a nedvesség ellen.

Műszaki paraméterei is impresszívnek mondhatók: a csomagolás 40 kg/zsák, egy paletta pedig 35 zsákot, azaz 1400 kg vakolatot tartalmaz. A hővezető képessége (λ) körülbelül 0,8 W/mK, ami hozzájárul az épületek energetikai hatékonyságának növeléséhez. A nyomószilárdsága meghaladja a 2,5 N/mm²-t, a száraz habarcs sűrűsége pedig körülbelül 1.400 kg/m³.

Az anyagszükséglet körülbelül 13 kg/m²/cm, a vízszükséglet pedig kb. 9 liter/zsák, ami lehetővé teszi, hogy gazdaságosan és hatékonyan dolgozhassunk. A max. rétegvastagság 25 mm, ami rugalmas alkalmazást tesz lehetővé különböző felületeken és igények szerint. A hajlító szilárdsága meghaladja az 1 N/mm²-t, ami biztosítja a vakolat tartósságát és ellenálló képességét.

Összességében a Baumit GV 25 belső gépi vakolat egy kiváló választás mindenki számára, aki gyors, hatékony és hosszantartó megoldást keres belső terek vakolására. Legyen szó új építkezésről vagy felújításról, nedves vagy száraz helyiségről, a Baumit GV 25 minden igényt kielégít, miközben növeli az épületek komfortját és értékét.

Vélemény, hozzászólás?