Shadow

Rockwool Deltarock 10 cm: Hatékony hőszigetelés magastetőkhöz

A Rockwool Deltarock egy kiváló minőségű hőszigetelő kőzetgyapot lemez, amelyet kifejezetten magastetők szarufák közé történő beépítésére fejlesztettek ki. Ezen könnyű szigetelőanyag számos előnyt kínál mind a professzionális építők, mind a házilagosan kivitelezők számára.

A Rockwool Deltarock egy kiváló minőségű hőszigetelő kőzetgyapot lemez, amelyet kifejezetten magastetők szarufák közé történő beépítésére fejlesztettek ki.

Műszaki adatok

– Táblaméret: 1000 x 600 mm

– Vastagság: 100 mm

– Hőátbocsátási tényező: 2,7 R m² K/W

– Csomag tartalma: 3,6 m²

– Raklap tartalma: 36 m²

Alkalmazási terület és előnyök

A szabadalmaztatott Rockwool Deltarock kőzetgyapot lemez különösen alkalmas a magastetők szarufák közötti hőszigeteléséhez. Az éklemezek sarkainak levágásával bármilyen 50 és 100 cm közötti szarufaköz-távolság gazdaságosan kitölthető, így rugalmasságot és költséghatékonyságot biztosít az építkezés során.

Beépítés és rögzítés

A termék egyik legnagyobb előnye, hogy rögzítést nem igényel. A Rockwool Deltarock könnyedén és gyorsan beépíthető, mivel házilagosan is vágási veszteség nélkül felhasználható. Fontos azonban, hogy a szigetelés teljes szarufamagasságát kitöltse, és felette szélzáró, páraáteresztő tetőfólia kerüljön alkalmazásra. Emellett figyelni kell a belső oldali felületfolytonos párazáró réteg kialakítására is, amely biztosítja a megfelelő nedvességkezelést és hőszigetelési hatékonyságot.

Összegzés

A Rockwool Deltarock 10 cm vastag kőzetgyapot lemez ideális választás mindazok számára, akik hatékony, könnyen kezelhető és gazdaságos hőszigetelő megoldást keresnek magastetők szarufák közötti beépítéséhez. Kiváló műszaki paraméterei és egyszerű beépíthetősége révén hosszú távon is biztosítja az épületek hőszigetelési és energiahatékonysági céljainak elérését.

Vélemény, hozzászólás?