Shadow

Az Austrotherm XPS TOP P GK: A kiváló hőszigetelő megoldás

Az Austrotherm XPS TOP P GK egy préselt, érdes felületű, extrudált polisztirolhab hőszigetelő lemez, amely kiemelkedő tulajdonságainak köszönhetően ideális választás a különböző hőszigetelési feladatokhoz. Az anyag különösen jól alkalmazható lábazatok és hőhidak hőszigetelésére, mivel felülete kiválóan tapad a vakolathoz, és szilárd kötést biztosít a betonnal.

Az Austrotherm XPS TOP P GK egy préselt, érdes felületű, extrudált polisztirolhab hőszigetelő lemez, amely kiemelkedő tulajdonságainak köszönhetően ideális választás a különböző hőszigetelési feladatokhoz.

Miért válassza az Austrotherm XPS TOP P GK-t?

Az Austrotherm XPS TOP P GK lemezek rózsaszínű extrudált polisztirol habból készülnek, amelyek zárt cellaszerkezetű anyaga elhanyagolhatóan kicsi vízfelvétellel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy még tartós nedvességhatás esetén sem romlik kiváló hőszigetelő képessége. Az épületek élettartama alatt az extrudált hab mechanikai tulajdonságai is stabilak maradnak, így hosszú távú megoldást nyújtanak.

Az érdesített felületű XPS TOP P különösen alkalmas homlokzati hőszigetelő rendszerek lábazatának kialakítására. Az érdesített felületnek köszönhetően a ragasztóanyag fokozott tapadása biztosított, ami növeli a rendszer stabilitását és hatékonyságát.

Az Austrotherm XPS TOP P GK főbb tulajdonságai:

1. Terhelhetőség (XPS): Az extrudált polisztirolhab kiváló terhelhetőséggel rendelkezik, így különféle építészeti alkalmazásokhoz is ideális.

2. Kiváló tapadás: Az érdesített felület növeli a vakolat és a ragasztóanyag tapadását, biztosítva a szilárd és tartós rögzítést.

3. Kiváló hőszigetelő képesség: A zárt cellaszerkezet garantálja a kiváló hőszigetelést, amely hosszú távon is megmarad.

4. Ökológiailag kedvező: Az anyag gyártása és felhasználása környezetbarát, hozzájárulva az ökológiai egyensúly megőrzéséhez.

5. Nedves környezetben is alkalmazható: Az elhanyagolható vízfelvétel miatt az XPS TOP P GK nedves környezetben is megbízhatóan használható.

6. Egyenes élképzés: Az anyag egyenes élképzése könnyű és pontos illesztést tesz lehetővé, minimalizálva a hőhidak kialakulását.

Az Austrotherm XPS TOP P GK tehát egy olyan innovatív hőszigetelő megoldás, amely a modern építészeti igényeknek maximálisan megfelel. Kiváló tapadása, hőszigetelő képessége és terhelhetősége révén ideális választás mindazok számára, akik hosszú távú, megbízható és környezetbarát hőszigetelést keresnek.

Vélemény, hozzászólás?