vasárnap, április 21
Shadow

Viastein Lunetto Növénykosár termékbemutató: Kreatív Megoldások a Kertekben

A Viastein Lunetto növénykosár egy látványos elem, mely jelentős értéket ad a családi házak kertjének. Sokszínű növényzettel ültetve, alakja lehetővé teszi bármilyen íves vagy kör alakú falazat kialakítását. Klasszikus felhasználási területe a növénytámfal, ahol hatékonyan védhetjük meg vele a meredek lejtő talaját a lecsúszástól. Emellett ideális választás növényszigetek kialakításához, akár tetszőleges vonalvezetéssel. A Viastein Lunetto növénykosár alkalmas különböző magasságú kertek elválasztására és beültetésére is.

A Viastein Lunetto növénykosár egy látványos elem, mely jelentős értéket ad a családi házak kertjének. Sokszínű növényzettel ültetve, alakja lehetővé teszi bármilyen íves vagy kör alakú falazat kialakítását.

A Viastein Lunetto növénykosarat két módon építhetjük össze: egymás mellé sorolva vagy kötésben. Falvastagsága 4,20 cm, ami stabil és tartós felépítést biztosít. Egy raklapon 60 darab növénykosár található, míg egy sorban 5 darab. A növénykosarak súlya 14 kg/db, tehát egy raklap összesen 860 kg-ot nyom. Két színben érhető el, szürkében és barnában, hogy illeszkedjen a kert stílusához és hangulatához. Méretei 30x25x20 cm, melyek optimálisak a növények elhelyezéséhez és megfelelő támasztékot nyújtanak számukra.

A Viastein Lunetto növénykosár sokoldalú és praktikus megoldást kínál a kerti tervezőknek és tulajdonosoknak, hogy kreatív és esztétikus kerteket hozzanak létre. Legyen szó dombos területek megdolgozásáról vagy dísznövények elhelyezéséről, díszes térkövekről, ez a rendszer rugalmasan alkalmazkodik az egyedi igényekhez, és hosszú távú megoldást kínál a kertépítési projektekhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük